Hinner inte... :/

Aa, jag hinner inte blogga och sånt just nu. Har jätte mycket i skolan, vill verkligen ha de där bra betygen!! Massor ut av träning och alla mina fina vänner som jag måste umgås med, tar därför en liten blogg paus. Låter bloggen va kvar så jag kan blogg lite när jag känner för det :) 
 
Ha de gött så kanske vi ses snart igen ! :D 

Party Girl

Tjenaretjenare!
Har just kommit hem från Julijana,hade riktigt rolig.Vi skrattade, dansade oc åt massor! ^^ Tyvärr var det jättemånga som inte kunde komma, men det var roligt ändå. :) Vi kundeinte stanna så länge för Julias mamma kunde inte hämaoss senare och vi vågade inte gå genom hela drottninghög själv när det var beck mörkt.. :/ så det var lite synd. 
 
hade även en super  kväll hos maja igår, Filip och Kaas kom hem till henne och vi kollade film och lite sådant.. 
Julia kommer antagligen hit lite senare och sover över.. blir nog at vi kollar Pretty Little Liars och skrattar lite:D
 
see u later aligator! ^^

(bild på världens bästa lag från beachahndbollen!)
 

A girls best make up is a smile

tjenare! 
ligger man i sängen och kollar på sveriges mästerkock, jag kasnke är en riktig tönt men jag kollar alltid på det programmet:) 
om en halv timme/timme drar jag till maja's place för att sova där. Sen blir det fotbolls träning imrn klockan halv 10..diggar verkligen tiden där jaaooo! ^^
Imrn ska jag även hem till Julijana för att fira hennes födelsedag, hon är ju fjortizzz nu, så det är jag och lite andra tjejer i min klass. 
På söndag är jag och maja i sekiteriatet på våra systars match, har även hand om kiosken på arenan, tror jag iaf. 
Så det är hur min helg ser ut...^^
Ska se färdigt SMK och sedan sätta på ett Pretty Little Liars avsnitt, 
HA D GÖTT! :D
 
jättefin bild på mig och maja..

Rast

Tjena!
Har nu rast. Gjorde precis ett spanska prov som var väldigt enkelt...Så där hoppas man på ett bra resultat:)
Ikväll sover jag hos maja, ska bli skit kul! Var rätt länge sen vi hade sovis, min engelska lektion börjar om en kvart så nu tänker jag sätta mig med Frida, Mina och Julia och snacka lite!
Byebye!


My Bucket List #2

Här kommer andra sakner på min, before-I-die-list
#2

Morning!

Ska snart gå iväg till bussen, jag brukar cykla men jag vågar inte riktigt det med det här underlaget:o
Det fick bli en snabb liten mobil blogg så här på morgon kvisten tänkte jag.
Skol dagen idag är ganska chill, slutar vid 2:)
Annars ser dagen ut ungerfär som vanligt skola, hunden, läxor, träning, läxor. Känner att mitt liv börjar bli riktigt intresant..
Byebye , nu måste jag springa till bussen! ^^


Onsdagen 16/1 2013

Tjenare!
Idag slutade vi skolan klockan tjugo över tolv eftersom alla våra lärare skulle på medarbetar dagen^^
RIKTIGT BRA! 
Om några minuter ska jag träffa min lilla farmor och det blir nog att vi tar en fika. länge sedan jag såg henne, men hade nog heller valt att vara med nån ploare... :)
 
Ikväll bilr det träning, som vanligt.. hahah, tränare liksom alla dagar utom fredag och söndag. 
Annars är det inte så mycket på gåg, våra snälla små lärare öser på oss läxor och prov. But that's just life! 
Sitter och tänker lite på hur jag vill ha det på mitt rum.. kan inte riktigt bestämma mig. I helgen blir det garedrobs bygge och sådant på min syrras rum, sedan ska det projektet vara färdigt (vi är så lata i min familj att de har hållt på med små saker där i ett halv år nu..) och vi kan börja på mitt rum. Jag har hitatt lite insperation på We♥It, så vi får se hur det blir! 
 
Ha d gött! :D
 

Hej vinterland!

 
Hejhej alla läsare. 
Och hej säger vi också till vintern somverakr vara tillbaka. Roligt tycker jag! Allt blirså mycket finare med snö. Kul att snön också ville komma till Skåne. 
 
Lika kul var det dock inte på fotbollen, våra tränare incisterade (stavning..?) på att vi skulle ha utomhus träning trots att det var -11 grader och planen var täckt av snö...-.-
 
Idag har dagen också varit fylld med plugg, faktiskt så var det, det ända jag och Julia hann ,med när vi träffades efter skolan idag. Men det kändes bra att få gjort en del, så här ser mitt läx/prov schema ut..
Tisdag (idag): Musik prov 
Onsdag: 27 engelsak glosor+1 och en halv sida text
Fredag: Kemi, två sidor med anteckningar+4 sidor text+9 instuderings uppg., 7 repitionsuppg. i matte, Spanska prov
Tisdag: Geograi läxa på berggrunder, Fysik läxa 6 sidor med text+9 instuderingsuppg.
Onsdag: Engelska läxa, Matte prov del 1
Fredag: Spansak läxa, Kemi läxa, Matteprov del 2 
Antagligen kommer det komma till några som jag får nästa vecka, jag har dessutom en bok och en bokrapprot på den som ska var inne om två veckoroch jag har inte kommit så längt medden boken... :/
 
Kanske var detta inte jätte intresant, emn jag behövde klaga och tycka synd om mig själv lite..'
 
Vi hörs imrn då jag ska träffa min lilla farmor för en fika! ^^ 

Bucket List #1

Jag berättad ju förut i det HÄR inlägget att jag skulle skapa en ny kategori. Jo, jag tänkte att det vorde kul om jag skapade en kategori som hette " My Bucket List". I den kommer jag lägga upp min bucket list, eller min "before-i-die-lista". Här har ni då första inlägget!:)
 
My Bucket List #1.

Plugge time

Nemen tjeeeanre! 
som sagt är det pluggetime... har engelska, musik, kemi och spanska.. även lite matte till nästa vecka. Känner även att jag är lite efter i fysiken, har missat lite och satt som ett frågetecken på förra lektionen. Var inte jätte nöjd med mitt betyg heller, så det får min pappa hjälpa mig med. Gud, asså jag blir helt matt bara att tänka på allt. 
Idag har inte hänt så mycket, skola och sånt..som vanligt. 
Klockan halv 7 är det handbolls träning och imrn har vi träning match! taggad till tuuusen!!! <33 ^^
 
Jag bloggar lite mer i kväll där jag tänker berätta lite om en ny kategori som jag tänker skapa, ska sedan försöka uppdatera den så ofta jag kan ! 
 
Btw, så kan ni nu följa mig på We♥It, har jag haft ett konto ett tag men inte varit aktiv ett dugg. Men det ska det ändras på! Länken till min profil hittar ni längre ner i menyn till vänster! :)
 
Ha d gööööt!! 

Beauty Tips-Ansiktsskrubb med kanel

Tänkte dela med mig av ett litet skönhets tips. Det är en hemmagjord ansiktsskrubb på olivolja, salt och kanel som är super bra. Saltet skrubbar bort döda hudceller och väcker huden till liv. Olivoljan gör så att huden blir mjuk och fin och kanelen motverkar acne.Jag vet inte riktigt hur ofta man ska göra det, men jag gör det ungefär en gång i veckan och är jätte nöjd. 
 
Du behöver:
2 msk olivolja 
1 msk kanel
1 msk salt
Detta är "orginal måtten", men det blir väldigt myckte, till cirka 3 gånger. Ibland gör jag hälften eller så förvarar jag det i kylen så länge. 
 
Gör så här:
Blanda alla ingidierserna nogrant med en gaffel. Jobba sedan in masken med små cirkelformade rörelser i huden. Skrubba extra noga kring näsan där det ofta samlas extra mycket smuts och bakterier. Skölj sedan av. Tänk på att att hålla rent ett par centimeter runt ögonen då man är väldigt känslig där. 
 
Detta är super bra! Testa gärna det hemma^^
haha, jag vet att det ser jätte konstigt ut, men det funkar bra och är billigt! 
försåt även om det ser jätte äckligt ut när man har blandat det... 

Godmorgon!

Japp, godmorgon! :)
Jag är precis hem kommen från Julia och vårt lilla sleep-over-party-for-two. Vi hade det super mycigt och va uppe hela natten och kollade på Pretty Little Liars. Haha, grym serie asså...^^
Idag händer inte så mycket sticker nog iväg med nån polare för att kolla lite handboll och sådant:)
 
Nu ska jag ta en dusch och göra en hårinpackning, dert var väldigt länge sen så det behöver mitt otroligt slitna hår. Jag vill liksom ha mycket längre hår, och då ska man ju klippa det ofta och vårda det ordentligt, men jag vill inte klppa av det:( Jag får kämpa på med mina ilandsproblem så hörs vi mer sen! ^^
haha, bjuder på den här finfina bilden på mig...

Mys pys

Hallåhallå!
Nu sitter jag och Julia och kollar på PLL och kränger ostbollar! ^^
Vi har det skit kul , skrattar och har de gött.
Imrn ska jag nog va lite med Julia och kolla på OV:s A-lag när de spelar.
Här har ni lite bilder från i kväll:)


Sovis och PLL maraton

 
Haha, kan inte komma på mån bra rubrik...
Idag har jag tränat och lite sånt, och nu ska jag och Julia nog sätta på en film^^
 
Vi ska ha sovis i kväll och ha Pretty Little Liars maraton! haha, kommer bli så fett nice!! :) 
 Hör mer i kväll/natt! :D 

Pancakes♥

Gjorde pannkakor idag när jag kom hem! Suuuuuper goda! :D Min syrra va sjuk så jag tänkte va lite snäll mot henne, för en gångs skull. Här har ni receptet på min enkla, snabba och goda pannkakor! ^^
 
Till 8-10 stycken:
6 dl mjölk
3 ägg
2 ½ dl mjöl 
½-1 tsk salt
1 tsk vanilj socker (något jag hittat på själv öf rlite extra vanilj smak)
Smör/margarin för att steka med 
 
Gör så här
Vispa ner mjölet i hälften av mjölken. Vispa tills smeten är jämn och fin. Vispa sedan ner resten av ingredienserna och vispa noga. Häll sen lite av semten i taget, precis så att det täcker stekjärnet, och gädda dem så att de får en gyllenbrun färg.
Servera med grädde, socker eller sylt. Det är även gott med vanlij gass och färska hallon till!:)

Skola och Stan

Hallå !
Som vanligt var det skola idag, men vi hade bara två lektioner idag sedan gick vi på teater. Det var väldigt tråkig och jag tror faktiskt att jag råkade slumra till för några minuter... Jag tror det säger ganska mycket om vad jag tyckte om pjäsen. 
Teatern slutade vid halv två och då slutade vi, så jag, Cajsa och Ally stannade kvar i stan för att fika och lite sånt..vi hade det super mysigt och skrattade mycket. 
 
Ikväll händer det inte så mycket, det blir nog att jag sitter på itt rum i ensamhet och kollar på Pretty Little Liars och Gopssip Gilr. Kan hända att jag snackar med Julia och kanske träffar henne lite, men antagligen har hon annat för sig. Imrn är det fotbolls träning btw... klockan halv 10 -.- 
 
Nu ska jag gå och fixa pannkakor för jag är utsvulten, har bara ätit ett äpple till lunch. 

Våren är snart här...

 
och då måste man ju uppdatera lite^^
Jag tycker att min garedrob kanske behöver lite nytt inför våren.^^ Det här är vad jag vill ha/behöver just nu:
 
Kofta-odd Molly 
Chinos-Denmi & Supply by Ralpg Lauren
Skor-Ash 
Jeans-Miss Selfridge
Blus-Seva (är mycket snyggare på)

Bloggtips #2

Hejhej! 
Nu är jag färdig tränad, färdig duschad och färdig äten och tänkte slänga in etg litet inlägg.
Jag skulle verligen vilja tipsa er om en super bra och fin blogg som jag läser dagligen. Den drivs av en 15-årig tjej vid namn Esmeralda Edenberg. Hon skriver om det mesta, ät hel skön och till 100% sig själv. Henns bilder är fantastiksa, hon är en riktigt bra fotograf! ^^
Bloggen har utveckals rätt mycket på sista tiden och har under kort tid nått över 200 följare via Bloglovin. Jag tycker verkligen att alla borde klicka in på www.esmeraldaedenberg.blogg.se

Torsdagen 10/1 2012

Tja. 
Matchen igår gick rätt så bra, vi vann men spelade rätt uselt. Inte så glada tränare...
Idag har det inte hänt så mycket, skola och sånt...Sen hem och ut med hunden. Tidig träning idag, så jag blir hämtad av Cajsas pappa som kör oss dit om cirka fem minuter. Hoppas på en bra träning idag! ^^
 
Imrn ska vi på teater med skolan, Nils Holgersson för er som bryr er, och efter det skulle jag, Stephanie och kanske några andra ta en liten fika! :) 
Jag skriver mer när jag kommer hem ! :D

Korssa valnötter med häcken

Var bara tvungen att prova...

Tjena, jag tänker bjuda på en liten random ocg konsitg video från när jag var hemma hos min kompis Ella i måndags. Det var nämligen så här att Ella berättade om en kille i Guiness Rekord Bok som hade krossa 43 valnötter på en minut med sin rumpa. Så det var bara jag tvungen att testa... :)


Spanska

¡Hola!
Sitter just nu på spanska lektionen och pluggar till ett prov som vi precis fått reda på att vi ska ha:(
Pust..andra dagen i skolan, har fått två och ett halvt prov och en annan läxa..men ska inte ska Inge klaga!

Har en lektion kvar idag, Geografi. Ett av mina favorit ämnen! :) Sen blir det hem och ut med hunden och fixa lite andra saker. I kväll är det handbolls match och jag är sjuk taggad! <33
VÄLDENS BÄSTA LAG PÅ BILD!

Hasta lugeo, adios! ^^


Landskamp

God kväll, alla små underbara läsare! :)
Jag har precis vatt på landskamp med familjen och några vänner. Det va kul, de spelade riktigt bra och spöade skiten ur Island (eller de vann med två bollar, närmare bestämt 31-29). Det var alltså herrlandslaget i handboll som spelad, om ni redan inte förstått det..^^
 
Imrn skulle jag vatt med Stephanie och kanske Maja och Cajsa, men det får jag nog ställa in för jag måste ta hand om hunden och fixa med lite annat, tyvärr. Det var jätte länge sedan jag träffade Stephanie utanför skolan.. :/ 
 
Nu ska jag kolla på andra avsnittet av serien som jag började kolla på igår, blev lite besviken, faktiskt. Men den var helt ok. Och nu måste jag ju se vad som händer... Jag ska nog även läsa lite i en bok till svenskan. Den var faktiskt helt okej. 13 Skäl varför heter den och den handlar om en tjej som tar självmord som skickar massa band där hon spleat in saker till sina kompisar... Ganska creepy...
Vi hörs mer imrn!!! :D
 

Första skoldagen

Hejhej! 
Jag vet att alla typ såna sociala medier är spamade med "första-skoldagen-snack" men jag tänkte dra upp det ändå. Min första skoldag var som viken som helst. Vi hade helt vanliga lektioner och gick till 15.10. Tydligen har lärarna ingen aning vad mjukstart betyder... 
Sitter just nu i Majas säng och hon spelar spel.. Senare idag sticker vi till arenan för att kolla på landskampen mellan Sverige och Island i handboll. Kul! :D Så därför skippar jag träningen idag. 
Menmen annars har det inte hänt så mycket roligt... vi hörs kanske mer ikväll, vem vet! ^^
 
btw, så har jag sovmorgon imrn och börjar klockan 10.15! :P och jag har ngen aning om varför texten blev så där konstig där uppe...
bilden är från italien i somras:)

Bloggtips #1

Hejhej! 
Ville bara tipsa er om en super bra blogg som min kompis Karolina driver. Hon bloggar om det mesta mellan himmel och jord, sport, fritid och vänner !:) Så den tycker jag att ni alla ska titta in på. Ni kan även följa henne via Bloglovin^^ Klicka HÄR för att komma till hennes blogg. Och HÄR för att följa henne via Bloglovin.

Live while you're yonug

Hejhej! <3 
Nu har jag precis krupit ner i min lilla säng, det är ju skola imrn så det blir att lägga sig tidigt, men jag kom pecis ut ur en lång dusch efter handbolls träningen. Tränigen gick sådär, ont i mitt lilla knä...
 
Nu ska jag nog sätta på den där svenska kriminal serien på fyran, den verkade rätt bra! Vi hörs mer imrn, hörni!(:

Dagens outfit 7/1 -12

Tjenixen!
Sitter nu i Ellas säng och kollar på film :)
Tänkte visa er dagens outfit, bara något jag slängde på mig, hade inte så mycket tid i morse. Just därför blev det inte så fina eller avancerade bilder heller!
Iaf:
Tröja- MQ
Jeans- Crocker
Scarf- Dee Day
Armband- Diddi
Skärp- Sadler

 


Vlogg #1

Hallåhallå! 

Tänkte att det var dags för en liten videoblogg. Mitt redigerings program är paj den är helt oklippt, jag liksom bara bablar på... Min videokamera är helt cpskada, nåt billigt skit är det.. Där av kvaliten. Därför måste man också kolla med hörlurar för ljudet är helt cp! ^^

Jag skäms riktigt mycket över den här...'


At Maja's

Hejhej! :)
Nu sitter jag i Majas säng och kolla på Abduction, grym film!! ^^
Idag har jag inte hittade på så mycket vatt på nyårs saluten och sånt, drar nog dit imrn med Maja också.
Men jag kollade på mitt lag som spelade HM final, Helsingborgs mästerskapen, tyvärr förlorade de med 3-1:/ Mitt lag åkte ut i semin så det blev ingen final för oss...:/
Bloggar mer imrn! 


Chokladtryffel Terrin

Här kommer receptet på efterätten jag gjorde :) 
 
Till 10 personer
 

Du behöver: 
200 g mörkchoklad (70%)
3½ dl vispgrädde
200 g mjölkchoklad
250 g vitchoklad
25 g smör
Olivolja
 
Gör så här:

1. Pensla insidan av en avlång form, ca 1 liter, med olivoljan. Klä den ivändigt med plastfolie. 
 
2. Hacka den mörka chokladen och lägg den i en bunke. Koka upp 1½ dl av grädden. Försiktigt så att den inte blir bränd! Blanda med en visp hela tiden så att den inte bränns fast i botten. När grädden är färdig hällder du denöver chokladen. Det är jätteviktigt att grännden är tillräckligt varm, annars smälter inte chokladen. Vispa chokladen till en slät smet och häll den i formen som du sedan ställer in i frysen. Låt tryfflen stå i frysen tills den har stelnat. Det brkar ta runt en timme, men låt den gärna stå längre!
 
3. Hacka mjölkchokladen och lägg den i en bunke. 

    
 
 
 
 
 
 
 
4.  Koka upp 1 dl av grädden. Blanda med en visp hela tiden så att den inte bränns fast i botten.
5.När grädden är färdig hällder du denöver chokladen. Det är jätteviktigt att grännden är tillräckligt varm, annar smälter inte chokladen. Vispa chokladen till en slät smet. 
                                                                                
6.Häll mjölkchokladen i formen ovanpå det andra lagret     
och ställ sedan in den i frysen. Låt tryfflen stå i frysen tills den har stelnat. Det brkar ta runt en timme, men låt den gärna stå längre!
 
7. Gör likadant med den vita chokladen. Men när du blandar grädden och chokladen så lägger du i 25 g smör också! 
8. Ta ut formen ur frysen. Skär upp tryfflen direkt med en kniv som är spolad med kallt vatten. Spola kniven efter varje bit du skär. Det var här jag gjorde fel och där för blev min så kladdig. Om du vill att den ska bli lite kladdig så kan du låta bitarna ligga kvar ett tag på tallrikarna innan du serverar. Ringla gärna lite hallon sås över och servera gärna med färksa bär! 
  (så här snygg ska den bli, ni kan u själva gärmföra med min som finns på bild i förra inlägget)
Tips: På sommaren kan det vara gott med hjortron till! 
Lycka till!! ^^

Emporia+Last Night

Tjenis Penis! 
Nej..gud va snuskig jag är. Vi börjar om!
 
Hejhej! :) 
Bilderna här ovan visar lite nya kompisar till alla kläder i min överfulla garderob som jag införskaffade mig på Emporia igår. 
Jeans-Hollister
Jacka-Hollister (Finally, har gått runt och frusit hela vintern!)
T-shirt-Denmin & Supply by Ralph Laruen
Sjal- Dee Day, men den köpte jag dock på Kids & Friends i Borgeby. Gud, jag bara älskar den affären och där var 40% på allt, synd bara att jag har slösat alla mina pengar på mellandags rean på Väla. 
 
Jag bjuder även på lite blider från i går kväll
  
 
  
  
 

Haha, mamma tog ut min desert för tidigt ur frysen så den smälte och blev inte så snygg som den skulle..^^ Menmen den smakade lika bra för de!
 
Vi hörs, hörni! Nu ska nog nog skriva ner receptet till min underbara efterätt (jag verkligen skrytit
om den...) i ett inlägg som troligen kommer upp imrn! Vill bara säga grattis till min kompis Frida som fyllde år igår! Grattis, Frida, fjortiiiizzzzzz!:D <3 
 

Dagens Outfit 3/1

Dagens outfit idag beståd av:
Rosa kofta- Odd Molly 
Vit linne- H&M 
Jeans- Levis 
Till det hade jag ett par kängor från trampolin, et armband från Diddi och en grön "militär" jacka från Zara

Emporia, Nyårssaluten & Spelkväll

Hejhej! 
Aa, rubriken talar för sig. Idag är det Emporia, Nyårssaluten & Spelkväll som står på schemat. Om bara några minuter drar jag, Maja och mamma till Emporia i Malmö. Stannar där i några timmar för lite shopping och sånt! :)

På efter middagen är det nyårssaluten och dagen avslutas med en spelkväll hemma hos Andersson's. Två andra familjer kommer hit och vi ska äta gott och skratta högt. Vi ska spela lite sällskapsspel och äta min super duper efterätt som jag hade tänkt avsluta imrn. 
 
Jag slänger nog in ett eller två inlägg när jag kommer hem med b.la dagens outfit. Hörs senare, hörni! <3 :D
 
bilder tagna från google!
 

Du är den vackraste jag mött, inte tuff och kall och hård som andra

 
Tjabatjenahallå
Haha, asså jag kan ju bara inte säga ett vanligt "hej", utan det måste va på nåt annat sätt...ännu ett tecken på att jag inte är riktigt normal..:)
 
Idag tyck jag att jag har fått gjort massa saker:
- Lämnat tllbax kläder på MQ (och därmed tjänat 1200 spänn^^)
- Sprungit 4 km i ett raket tempo, rakettempo kan man säga så...? 
- Fixat en header, vad tycker ni om den, förresent? rätt bra för en tjej som aldrig har gjort nåt sånt och sominte har photoshop utan får använda säg av Picasa (världens sämsat jä**a program) tycker iaf jag ! :D
- Gjort en tredje del av en desert till imrn när vi får gäster. Btw en helt totalt awsm efterrätt med vit, mörk och ljus choklad. Slänger nog upp receptet här imrn så kan ni också testa att göra den! Den kommer bli sååååååååå god I'm sooooooooo exited! :P 
 
Nu blir det lite tv och mys i soffan med la familia! Vi hörs imr, då är det tredje januari för er som inte visste det...oj, herregud har det redan gått så många dagra sedan nyår???
 
bilden från i somras på mig och ella! 


gästbloggar

tjabba tjena alla elsas följare, maja här! nu tänker jag berätta lite om elsa imed att hon själv inte tänkte göra det.. men elsa och jag är bästavänner, har känt henne sen jag var 3/4 år, en evighet. men elsa är en av dom snällaste jag känner, fett söt också! jag finns för henne i alla lägen och hon finns alltid för mig! vi träffas i skolan varje dag, vi går på samma skola fast i olika klasser. vi spelar även handboll och fotboll tillsammans. vi är minst 2 gånger i veckan efter skolan. vi är som systrar, hennes hem är mitt andra hem, jag är alltid välkommen dit. våran vänskap började när vi va 3/4 år i stattena if för er som bryr er. men iaf, elsa betyder så extremt mycket för mig. jag hade inte klarat mig utan henne. jag älskar henne!
men nu sitter jag iaf i soffan och kollar Alvin och gänget 2 som går på 4an. imorgon drar jag och elsa upp till arenan och kollar nyårssaluten, så ser ni oss hälsa! men ha det riktigt bra så lägger väl elsa in ett inlägg ikväll annars imorgon! bjuder på lite gulliga bilder på oss, dom flesta är gamla men det får ni nöja er med!


Död tjej

Hallåhallå
Som rubriken visar är jag helt slut, har precis ommit ur duschen egfter en 4 km lång jogging runda. Jag tog inte tiden men jag är helt säker att det måste varit personligt rekord. Jag bara flög frma i spåret. <Roligt, en applåd till mig själv! :P
 
Snart blir det nog stan med mama´ma för att byta litl julklappar och sånt. Kan nog hända att det j´hinns med en liten fika också. Juste...skulle kanske in tikl min frisör och få ögonbrynen plockade också ^^ Men hoppas att ni har haft en bra
dag så här långt så hörs vi mer sen <3
 

Hey, nice to meet you!

Tjenare, jag är Elsa och jag har börjat blogga! ^^
Jag jag inte haft blogg förut (förutom när jag var typ 10 och alla skaffade blogg) så jag är inte riktigt van och har ingen aning om hur det här fungerar. Jag orkar inte riktigt presentera mig och allt sånt skit som alla gör när de skaffar blogg, utan ni får veta lite om mig efterhand.. :) 
Just nu ligger jag i sängen i finfina flätor och surfar runt lite...hoppas att ni har haft en super första dag på 2013! :D